Zo fleurt je woonkamer op met gele, witte en roze rozen

bloemenideeën 01

Samenvatting Artikel

Wat een witte, roze en gele roos voor jouw woonkamer kunnen doen

Met een witte roos gecombineerd met een gele en een roze roos, kun je meer sfeer brengen in de woonkamer. Deze bijzondere combinatie met verschillende soorten kleuren is ontzettend mooi. Hier kun je wel urenlang naar blijven kijken. Een combinatie van een roze roos met een witte en gele roos is dan ook onmisbaar in jouw woonkamer. Wij vertellen je waar je deze het beste kunt neerzetten voor een optimaal effect.

Op de schouw

De witte roos met roze en gele roos kun je mooi op de schouw in je woonkamer zetten, mits je deze hebt. Als de schouw wit is, voegen deze kleuren echt iets extra’s toe. Ook op een houten schouw of een donkere schouw met marmer komen de rozen goed tot hun recht. Je hebt zo een echte eyecatcher te pakken. Je kunt er ook voor kiezen om naast de rozen nog wat mooie stenen op de schouw te plaatsen. Denk aan bergkristal of een Amethyst. Zo creëer je een zachte sfeer. Zet de bloemen in een klein, dun vaasje van glas en vul dit met een klein beetje water.

Op de eettafel

De gele roos met witte en roze roos kun je ook in het midden van de eettafel plaatsen. Zo wordt het oog er als vanzelf naartoe getrokken wanneer je aan het eten bent of thuis aan de eettafel werkt. Kies voor lange rozen en zet ze in een mooi versierde dunne vaas. Om het geheel af te maken, kun je er ook voor kiezen om het vaasje op een dienblad te zetten. Zo wordt het nog meer een eyecatcher.

Op de bijzettafel

De bijzettafel heb je waarschijnlijk vlak naast de bank staan. Hoe leuk is het om, als je op de bank zit of ligt, een mooi droogboeket bloemen naast je te hebben? Een witte roos met gele en roze rozen brengen veel kleur naast je, waardoor op de bank hangen nog aangenamer wordt. Om het af te maken, kun je nog een paar boeken op de bijzettafel plaatsen of leuke tijdschriften die je tijdens het bankhangen wilt lezen.

In de keuken

De keuken is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt als je jouw bloemen een plekje wilt geven. Toch kan een witte roos gecombineerd met een roze en gele roos ook heel mooi staan in de keuken. Als je jouw eten aan het bereiden bent, is het een genot om naar een prachtig boeket te kijken. En juist omdat de keuken geen gangbare plek is voor het plaatsen van bloemen, is het des te leuker om hier vrolijk gekleurde rozen neer te zetten.

Kies ook voor een witte roos met gele en roze rozen

Een roze roos met een witte en gele roos combineren in een mooi boeket? Doen! Met deze combinatie breng je veel sfeer in de woonkamer. Of je de bloemen nu op de eettafel plaatst, op de bijzettafel, op je schouw of zelfs in de keuken, je zult je ongetwijfeld vrolijk voelen wanneer je naar de rozen kijkt. Kies er ook voor om de witte roos met mooie roze en gele rozen te combineren.

Recente blog artikelen