Het mooiste bruidsboeket voor je bruiloft

bruidsboeket

Samenvatting Artikel

Een bruidsboeket met pioenrozen of een bruidsboeket met biedermeier?

Het bruidsboeket met pioenrozen en het bruidsboeket biedermeier zijn veel gekozen bruidsboeketten. En dat is niet voor niets zo, want dit zijn de mooiste boeketten voor een bruiloft. Wij vertellen je meer over deze verschillende soorten bloemen en wat de kosten van een bruidsboeket zijn. Lees snel verder voor meer informatie over het bruidsboeket pioenrozen, het bruidsboeket biedermeier en de kosten van een bruidsboeket.

Bruidsboeket pioenrozen

Het bruidsboeket met pioenrozen is een van de meest populaire bruidsboeketten. Pioenrozen staan bekend als erg elegant en passen bij vrijwel elke stijl. Zo kun je kiezen voor witte pioenrozen wanneer je een jurk hebt met veel details. Denk aan jurken met kant en kralen. Kies je voor een boeket met pioenrozen en lavendel, dan symboliseert dit puurheid en een lang leven. Heb je een simpele witte jurk? Dan is het juist leuk om wat kleur toe te voegen. Hierbij kun je denken aan pioenrozen met roze en oranje tinten. Een bruidsboeket in deze kleuren geeft net wat extra’s aan je gehele look. Jouw witte jurk valt zo namelijk nog meer op.

Bruidsboeket biedermeier

Het bruidsboeket biedermeier is een veelgekozen bruidsboeket. Dit boeket is mooi rond van vorm, compact en handzaam. Het kan van allerlei soorten bloemen gemaakt worden. Kies je voor een specifieke soort bloemen, dan wordt het model vrij klassiek. Maak je echter de keuze voor meerdere soorten bloemen bij elkaar, dan wordt het effect net iets speelser. Doordat je de keuze hebt uit meerdere soorten bloemen, kun je eenvoudig een boeket laten samenstellen dat geheel bij jouw jurk past.

De kosten van een bruidsboeket

De kosten van een bruidsboeket zijn afhankelijk van enkele punten. Zo hangen de kosten af van welke bloemen je kiest, hoe uitgebreid je jouw boeket wenst te hebben en welke service de bloemist biedt. Doorgaans is de prijs van een budget trouwboeket minder dan 100 euro. Een gemiddeld bruidsboeket kost ongeveer 120 euro. Neem eens een kijkje op de websites van verschillende bloemisten en vergelijk de prijzen met elkaar. Als je weet hoe groot jouw boeket mag worden, kun je zo eenvoudiger een keuze maken. Ga ook na welke extra service de bloemist kan leveren en of dit bij de prijs is inbegrepen of dat je hier nog apart voor moet betalen.

Kies het mooiste bruidsboeket voor jouw trouwdag

Weet jij al of je kiest voor een bruidsboeket met pioenrozen of het bruidsboeket biedermeier? Kijk gerust eens rond op internet voor meer inspiratie. Op Pinterest en Instagram kun je vele prachtige foto’s vinden van de diverse mogelijkheden van deze bruidsboeketten. Tevens is het aan te raden websites van bloemisten te bezoeken. Ook op onze website kun je terecht voor een grote dosis inspiratie. Lees gerust eens onze andere blogs. Zo kun je op onze website ook lezen hoe je het ideale bruidsboeket kunt vinden en nog veel meer. Wij wensen je veel succes met je zoektocht naar het mooiste bruidsboeket voor jouw bruiloft en wensen je een dag om nooit te vergeten!

Recente blog artikelen