Bloemen bestellen

snijbloemen

Samenvatting Artikel

Ben je op zoek naar een mooie bos bloemen, maar wil je niet helemaal naar de bloemist toe om de bloemen op te halen? Dan kun je ervoor kiezen om bloemen online te bestellen. Je bestelt snel een eenvoudig alle bloemen online waarna ze snel bij jou thuis worden bezorgd. Ook is het mogelijk om bloemen bij iemand thuis te laten bezorgen, bijvoorbeeld voor een verjaardag, als bedankje of om iemand gewoon te verrassen. Hieronder lees je hoe je makkelijk zelf bloemen kunt bestellen en wat de voordelen ervan zijn. 

Je bepaalt zelf wanneer de bloemen worden bezorgd 

Vroeger moest je eerst helemaal tijd vrij maken om naar de bloemist te gaan. Zeker als je overdag werkt, kan het soms lastig zijn om naar de bloemenwinkel te gaan. Gelukkig is het nu mogelijk om online bloemen te bestellen. De bloemen worden dan afgeleverd op het gewenste tijdstip en jij hoeft niet eens de deur uit! Als je voor iemand anders bloemen wilt bestellen, hoef je niet helemaal naar die persoon toe. De bloemen worden door professionele koeriers aan de deur van de gelukkige bezorgd. Dit bespaart ook nog eens benzinekosten, want de koerier gaat langs meerdere mensen tegelijk. 

Verse bloemen bestellen

Als je ervoor kiest om bloemen te bestellen, dan ben je er altijd zeker van dat de bloemen super vers zijn. Bij de bloemist liggen vaak bloemen van de dag ervoor, of de bloemen zijn al helemaal rijp geworden door de warmte buiten. Bij een online bestelling komen de bloemen vers van de groothandel, ze worden vroeg in de ochtend bij de bloemenveiling ingekocht waarna ze in de middag al in jouw huiskamer kunnen staan. Daarnaast worden de bloemen gekoeld getransporteerd waardoor ze langer houdbaar zijn. 

Hoe kun je bloemen bestellen?

Online bloemen bestellen is heel eenvoudig. Je kiest welke bloemen je graag wilt laten bezorgen. Vervolgens kies je hoeveel bossen bloemen je wilt bestellen. Daarna hoef je alleen je adres in te vullen en de betaling te voltooien, waarna verder alles voor jou wordt geregeld. Ook is het mogelijk om een kaartje toe te sturen als je voor iemand anders bloemen besteld. Zo kun je een verjaardagskaart, rouwkaart of bedankkaart meesturen. In principe worden de bloemen in heel Nederland bezorgt. Als je dus in Maastricht woont, dan kun je dus eenvoudig en snel bloemen laten bezorgen in Groningen. 

Wat voor bloemen kun je bestellen?

Je kunt bijna alle bloemsoorten online bestellen. Rozen blijven één van de populairste bloemsoorten om te bestellen. Je kunt voor bijna elke gelegenheid wel een bos rozen laten bezorgen. Bestel rode rozen om een liefdesverklaring aan iemand te doen, witte rozen voor een persoon die aan het rouwen is en gele rozen als verjaardagscadeau. Uiteraard kun je ook andere snijbloemen bestellen. Lees hier alles over snijbloemen om meer te weten te komen. 

Recente blog artikelen