Bloemen laten bezorgen

rozen

Samenvatting Artikel

Wil je graag bloemen laten bezorgen? Dan ben je bij 24FLOWER aan het juiste adres. Vroeger ging men naar de bloemist toe om een bos bloemen te kopen. Dit kostte veel tijd en bovendien moesten de meeste mensen overdag werken. Gelukkig is er een oplossing gevonden, het is nu mogelijk om bloemen te laten bezorgen zonder dat jij de deur uit hoeft! Je plaatst een bestelling online en de bloemen worden de volgende dag bij jouw aan huis bezorgt. Ook is het mogelijk om bij iemand anders bloemen te laten bezorgen, bijvoorbeeld bij iemand die helemaal aan de andere kant van Nederland woont. Hieronder lees je wat de voordelen zijn van het laten bezorgen van bloemen. 

Wanneer worden de bloemen bezorgt?

Meestal moet je een dag van tevoren de bestelling plaatsen, daarna kun je er bijna zeker van zijn dat je de bloemen de volgende dag in huis hebt. Dit scheelt een hoop tijd, want je hoeft niet meer zelf naar de bloemenwinkel toe. Hierdoor kun jij je focussen op belangrijkere dingen zoals je werk. Ook hoef je niet meer naar de andere kant van het land toe te reizen als je bij iemand anders bloemen wilt laten afleveren. De bezorger zal ervoor zorgen dat de bloemen op tijd worden bezorgd, ook als dit een grote afstand betreft.  

Bezorg kwaliteitsbloemen 

Als je bloemen laat bezorgen, dan kun je er zeker van zijn dat de bloemen van hoogwaardige kwaliteit zijn. De bloemen worden vroeg in de ochtend geleverd door de kweker of ingekocht op de veiling. Vervolgens worden ze gekoeld en op water getransporteerd naar de desgewenste bestemming. De bloemen hebben dus geen last van de warmte buiten waardoor ze in perfecte staat worden afgeleverd. Bij de bloemist is de kans groot dat de bloemen overrijp zullen worden door grote temperatuurverschillen. Daarnaast zorgt het verplaatsen van de bloemen voor stress bij de bloemen waardoor ze bruin kunnen worden en sneller verwelken. Al deze problemen worden gemitigeerd wanneer je ervoor kiest om bloemen te laten bezorgen. 

Welke bloemen kun je laten bezorgen?

Het is mogelijk om bijna alle bloemen voor alle gelegenheden te laten bezorgen. Zo kun je bijvoorbeeld tulpen voor een speciaal persoon laten bezorgen, maar uiteraard volstaat een mooie bos chrysanten ook. Het grote voordeel van bloemen laten bezorgen, is dat het assortiment veel groter is dan bij de bloemist in de winkel. De bloemist is afhankelijk van wat er die dag wordt geleverd, maar als je online bloemen bestelt, dan kunnen deze bloemen de volgende dag worden ingekocht op de bloemenveiling. Het laten bezorgen van bloemen is dus sneller, voordeliger en uitgebreider. 

Bij wie laat je bloemen bezorgen

In principe kun je bij iedereen bloemen laten bezorgen. Zo bezorg je eenvoudig en snel het mooiste boeket voor je bruiloft, maar je kunt ook bijvoorbeeld een bos rozen bij je moeder laten bezorgen. Voor iedere gelegenheid kun je wel bloemen laten bezorgen. 

Recente blog artikelen