Bloemen versturen

blog post 06

Samenvatting Artikel

Nooit meer de deur uit voor bloemen? Dit is tegenwoordig de realiteit, je kunt nu eenvoudig bloemen versturen naar iemand die je bijvoorbeeld wilt verrassen. Heb je geen tijd om naar de bloemist te gaan en daarna ook nog eens de bloemen te bezorgen aan de andere kant van het land? Dan is dit de ideale oplossing. Daarnaast zijn er veel voordelen als je bloemen laat versturen. Hieronder lees je waarom het zo voordelig is om bloemen te laten versturen. 

Bloemen versturen is voordelig

Het is veel goedkoper om bloemen te versturen. Ten eerste hoef je niet meer fysiek naar de bloemist toe waardoor je tijd en benzine bespaart. De bloemen worden namelijk door een koerier afgeleverd op het desgewenste adres. Daarnaast gaat de koerier langs meerdere adressen tegelijk waardoor de bloemen tegen een goedkoop tarief kunnen worden verstuurd. De bloemen worden met veel zorgzaamheid getransporteerd waardoor je er zeker van bent dat de bloemen niet beschadigd aankomen. Daarnaast worden de bloemen tegen de warmte beschermt wat ervoor zorgt dat ze langer houdbaar zijn. 

Bloemen versturen garandeert kwaliteit

Als je ervoor kiest om bloemen te versturen, dan kun je er zeker van zijn dat je bloemen van hoogwaardige kwaliteit verstuurt. De bloemen worden namelijk vroeg in de ochtend vers ingekocht bij de lokale kweker. Vervolgens worden ze in water met voorbehandelingsmiddel gezet waardoor de houdbaarheid van de bloemen wordt verlengd. Daarnaast zijn de bloemen tegen warmte beschermt, bij de bloemist kan het gebeuren dat de bloemen overrijp worden door de warmte. Als je ervoor kiest om bloemen te versturen, dan zullen de bloemen altijd in perfecte staat worden geleverd. Verder is het belangrijk dat je ook zelf de bloemen goed verzorgt om de houdbaarheid te verlengen. Je vindt hier wat handige tips om je bloemen te verzorgen

Hoe verstuur je bloemen?

Bloemen versturen is super eenvoudig. Je kunt makkelijk vanuit je bed bloemen versturen naar iemand aan de andere kant van Nederland. Je kiest welke bloemen je wilt versturen, vervolgens vul je het adres in en voltooi je de betaling. Het moeilijkste is nog kiezen welke bloemen je wilt versturen! Het is wel belangrijk dat je een dag van tevoren bestelt om te garanderen dat de bloemen ook daadwerkelijk op de gewenste datum worden verstuurd. 

Welke bloemen kun je versturen? 

Je kunt werkelijk elke bloem die je maar kunt bedenken naar iemand toe sturen. Het assortiment aan bloemen is eindeloos. Of je nu op zoek bent naar een boeket voor een bruiloft, een mooie bos rode rozen voor je geliefde of een bos tulpen voor je moeder, het is allemaal mogelijk! Het is zelfs mogelijk om droogboeketten te versturen. Wil je meer weten? Kijk dan verder op onze website. Hier vind je verschillende tips, bijvoorbeeld: wat is de beste plek in huis voor een droogboeket

Recente blog artikelen