De leukste bloemen voor Valentijnsdag

valentijn 02

Samenvatting Artikel

De leukste bloemen voor Valentijnsdag? Dit zijn ze!

Zoek je bloemen voor Valentijn? Met een Valentijnsboeket kun je jouw geliefde pas echt verrassen. Niet alleen laat je merken dat je aan hem of haar hebt gedacht, je laat ook je liefde voor je partner blijken. Door het brede aanbod bloemen, kan het echter lastig zijn om de juiste keuze te maken. Wat zijn de leukste bloemen om met Valentijn aan jouw geliefde te geven? Wij hebben enkele populaire bloemen op een rijtje gezet, waarmee je jouw lief echt gelukkig kunt maken. Lees snel verder, zodat ook jij de leukste bloemen voor Valentijn kunt geven aan jouw allerliefste.

Rode rozen

Bij bloemen voor Valentijn denk je direct aan rode rozen. Deze bloemen zijn het symbool voor liefde en romantiek. Ook staan ze voor trouw, respect en vriendschap. Een rode roos staat tevens voor perfectie en schoonheid. Uit je liefde naar iemand met een prachtig Valentijnsboeket met rode rozen. Wedden dat jouw geliefde hier erg blij mee zal zijn?

Roze bloemen

Ook roze bloemen zijn perfect om als Valentijnsboeket aan je lief te geven. Wat dacht je van een prachtig boeket met roze rozen, lisianthus en alstroemeria’s? Perfect voor als je lief dol is op roze. Je kunt er ook voor kiezen om de bloemen met lichte pasteltinten te combineren of hier gipskruid aan toe te voegen. Zo krijgt het boeket een zachte en lieflijke uitstraling.

Tulpen

Wat dacht je van mooie tulpen? Vanaf januari tot april zijn er weer volop tulpen. Niet alleen leuk om als Valentijnsboeket te geven, maar ook om meteen het voorjaar in huis te halen. Nederlands is beroemd om haar tulpen en is een van de belangrijkste exportlanden van tulpen en tulpenbollen. En wist je dat rode tulpen symbool staan voor ware liefde? Met deze bloemen voor Valentijn sla je de plank nooit mis.

Orchideeën

Wil je bloemen voor Valentijn geven die langer meegaan? Denk dan eens aan een mooie orchidee. Dit is de meest bekende sierbloem in Nederland. Het is een prachtige kamerplant en de bloem heeft een diversiteit aan kleuren. De Phalaenopsis is de meest populaire en bekende orchidee, omdat deze lang en frequent bloeit. De orchidee is het symbool voor luxe, liefde, schoonheid en kracht. Als je op zoek bent naar een duurzame plant, is de orchidee dan ook een echte aanrader.

Geef ook een Valentijnsboeket

Geef bloemen voor Valentijn aan je geliefde, en laat hem of haar zich speciaal voelen. Als je lief de prachtige bloemen ziet die jij hebt gegeven, zal hij of zij telkens aan je denken en aan hoe je de bloemen gegeven hebt. Weet jij nog niet precies met welke bloemen je jouw geliefde wilt verrassen? Op internet kun je veel inspiratie voor Valentijnsboeketten vinden. Op die manier kun je snel een prachtig boeket vinden waar jouw lief ongetwijfeld blij mee zal zijn. Wat je ook kunt doen is onze andere blogs lezen voor nog meer inspiratie. Met bloemen voor Valentijn maak je Valentijnsdag werkelijk onvergetelijk.

Recente blog artikelen