Leukste bloemen voor Valentijnsdag

Valentijnsdag afbeelding 01

Samenvatting Artikel

Deze bloemen worden het meest gegeven op Valentijnsdag

Zoek je de leukste bloemen voor Valentijnsdag? Valentijnsdag is de perfecte dag om je geliefde in het zonnetje te zetten. En dat doe je natuurlijk met de leukste bloemen. Wat bloemen voor Valentijnsdag betreft, heb je gelukkig een ruime keuze. Er zijn diverse soorten romantische bloemen om te geven op Valentijnsdag. Wij zochten uit met welke bloemen je jouw geliefde, moeder of oma zeker zal verrassen en hebben de meest gegeven bloemen op Valentijnsdag voor je op een rijtje gezet. Ben jij al nieuwsgierig geworden? Lees snel verder en ontdek de leukste bloemen voor Valentijnsdag.

Rozen

Rozen zijn een ware klassieker als het gaat om bloemen die het meest met Valentijnsdag worden gegeven. Romantischer kan het eigenlijk bijna niet meer. Rode rozen zijn immens populair, maar ze worden ook vaak gecombineerd met roze en witte rozen. Deze bloemen staan symbool voor liefde, passie en geborgenheid. Geef je een mooi boeket met Valentijnsdag, dan mogen rozen hier zeker niet in ontbreken.

Lelies

Andere zeer romantische bloemen om te geven zijn lelies. Geef een boeket met rode, roze of witte bloemen aan je geliefde of combineer verschillende mooie kleuren met elkaar. Lelies zijn niet alleen prachtig om te zien, maar zorgen ervoor dat het ook nog eens lekker zal ruiken in huis.

Tulpen

Ook tulpen passen enorm goed bij Valentijnsdag. Ga voor een prachtig boeket met rode tulpen. Door je geliefde een bos rode tulpen te geven op Valentijnsdag, verklaar je hem of haar de liefde. Tulpen staan ook wel voor liefde, passie en genegenheid. Je kunt er ook voor kiezen om een gemengd boeket tulpen te geven met witte en rode tulpen of witte en roze tulpen.

Gerbera

Ook de gerbera is een van de meest romantische bloemen die je voor Valentijnsdag aan je geliefde, moeder of oma kunt geven. Deze bloemetjes zien er niet alleen erg mooi uit, maar stralen ook veel vrolijkheid uit. Combineer een bos gerbera’s met prachtig gipskruid, zodat je een klassiek Valentijnsboeket hebt. De gerbera straalt ook wel pure liefde uit en zijn daarmee het perfecte Valentijnscadeau.

Orchideeën

Ook de orchidee is een prachtige bloem om te geven op Valentijnsdag. Deze bloem heeft sierlijke stelen met daarop opvallende witte bloemen. De orchidee staat ook wel voor onvoorwaardelijke liefde, oprechtheid en puurheid. Wil je jouw geliefde eens extra in de watten leggen op Valentijnsdag, dan zijn witte orchideeën zeker een goede keuze.

Ranonkels

Naast de welbekende rozen zijn ook ranonkels misschien wel de meest romantische bloemen om te geven aan je geliefde, moeder of oma. De bloem straalt in haar vorm en kleur een en al liefde uit. Ranonkels komen in diverse kleuren voor, maar op Valentijnsdag kun je het beste ranonkels in het rood, roze en wit geven. Er is niets mooiers om je geliefde op 14 februari mee te verrassen.

Weet jij al welke bloemen je jouw geliefde, moeder of oma gaat geven met Valentijnsdag? Stel een boeket samen met een mooie bloemsoort die wij hierboven genoemd hebben of combineer verschillende soorten bloemen met elkaar.

Recente blog artikelen